Ecseny, Polány, Mernye
(Mernyeszentmiklós) községek
ivóvízminőség-javítása

Aktuális

           
Projektzárás 2015-06-26

A hivatalos műszaki átadás-átvételi eljárással és az adminisztrációs elszámolással lezárult az Ecseny, Polány, Mernye (Mernyeszentmiklós) községek  ivóvízminőség-javítása.

Tovább »
Minden munka befejeződött 2015-04-02

Több hónapos, sikeres próbaüzemet követően zárul a Mernyén, Ecsenyben és Polányban megvalósított ivóvízminőség-javító program. A települések által e célból életre hívott társulás nettó 270 millió forintos fejlesztést valósított meg. Az összefogás sikerét három megújult vízmű mutatja, amely mintegy 3000 lakos életminőségének javítását szolgálja.

Tovább »
Hamarosan elkészül a II. számú kút 2015-03-06

Egy hét múlva lejár a kivitelező határideje, amit a mernyei vízműben található II. számú kút felújítására kapott a Társulástól.

 

Tovább »
Kiadvány a projektről 2015-02-19

Szórólapon mutatja be az ivóvízminőség-javító program eredményeit a beruházáshoz európai uniós forrást nyert Mernye, Polány és Ecseny Községek Ivóvízminőség-javító Társulás.

Tovább »
Megújul a II. számú kút is 2015-01-13

Lezárult a kiegészítő munkára indított tárgyalásos közbeszerzési eljárás, melynek eredményeként megkezdődhet a mernyei II. sz. kút felújítása.


Tovább »
Műszaki átadás a 3 vízműben 2014-11-03

Sikeres hat hónapos próbaüzemet követően elérkezett a műszaki átadás-átvétel ideje az Ecseny, Polány, Mernye (Mernyeszentmiklós) községek ivóvízminőség-javítása című projektben.

Tovább »
Zavartalan a próbaüzem az új rendszeren 2014-08-31

Még két hónapig tart a próbaüzem az Ecseny, Polány, Mernye (Mernyeszentmiklós) községek ivóvízminőség-javítása című projektben a megújult vízmű létesítményekben. A szakemberek gyakorlatilag minden feladatot elvégeztek, a rendszer zavartalanul működik.

Tovább »
Két új kút már rendszerbe van állítva 2014-06-26

Október végéig tart a próbaüzem az Ecseny, Polány, Mernye (Mernyeszentmiklós) községek  ivóvízminőség-javítása című projektben.

Tovább »
Friss fotók a beruházásról 2014-05-31

Jó ütemben halad a kivitelezés Mernyén, Ecsenyben és Polányban. Friss fotóinkon megnézheti, milyen gépészeti berendezéseket szereltek be a szakemberek a három település vízművébe.


Tovább »
Megkezdődött a próbaüzem 2014-05-22

Megkezdődött a próbaüzem az Ecseny, Polány, Mernye (Mernyeszentmiklós) községek  ivóvízminőség-javítása című projekt megvalósításában. 

Tovább »
Utolsó frissítés: 2015-06-26